Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Kerstconcert 'La Tempesta'

Afdrukken Afdrukken

Kerstconcert door ‘La Tempesta’ en het ‘BrabantsBarokConsort’

kerstconcertAan dit concert wordt meegewerkt door enkele ervaren leden van het BrabantsBarokConsort (spelend op authentieke barokinstumenten), die eveneens op genoemde locaties speelden. In Montmédy speelden beide ensembles al eens een gezamenlijk concert.

La Tempesta (onder leiding van Harry van der Meer) bestaat uit 12 getalenteerde musici van 16 – 25 jaar, afkomstig uit het Haagse jeugdorkest Hofstad JeugdOrkest (het oudste jeugdorkest in Europa), sommigen zitten in de talentenklassen van conservatoria, anderen musiceren op hoog niveau naast een universitaire studie.

Waar?   Corneliuskerk – Dorpssingel 2, Beuningen (GLD)
Wanneer? Zaterdag 16 december 2023
Hoe laat?  14.30 – 16.30 uur

Aanmelding vooraf is niet nodig, de toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage na afloop wordt bijzonder op prijs gesteld

Combikaart Maas en Waalse musea

Afdrukken Afdrukken

combikaart menw 2023Maas en Waalse musea introduceren combikaart

Museum Kasteel Wijchen, Kasteel Hernen, Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen en Stoomgemaal De Tuut in Appeltern introduceren een combikaart waarmee je deze vier Maas en Waalse musea met korting kunt bezoeken.

Spreekuur CBR Rijbewijskeuringen

Afdrukken Afdrukken

keuring rijbewijs

Spreekuur CBR Rijbewijskeuringen in Beuningen voor Senioren

Beuningen - Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.
Automobilisten (senioren)  kunnen zich via Regelzorg in DROOM! op vrijdag vrijdag 15 oktober en vrijdag 12 november medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. 
Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.

Aangenaam Kennis Te Maken

Afdrukken Afdrukken

Wil jij iemand op weg helpen in de gemeente Beuningen?dement

Voor het project ‘Aangenaam kennis te maken’, actief in Beuningen, Ewijk, Winssen en Weurt, zoeken we vrijwillige bruggenbouwers.

Wandelgroep de Slakkengang

Afdrukken Afdrukken

slakkengang

De Slakkengang is van origine een wandelgroep voor mensen met een verminderd energienivo. In de loop der jaren is het gezelschap gemêleerd geworden. Mensen die houden van een korte wandeling zijn ook welkom. Het wandeltempo is normaal, ongeveer 5 km per uur, maar we nemen ruim de tijd om onderweg flora en fauna te bekijken en eventueel foto's te maken.

Meer info op de-slakkengang.nl