Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Decemberconcert Koor Our Choice

Afdrukken Afdrukken

 

Decemberconcert Koor Our Choice – vrijdag 8 december 20u, afbeelding1

H. Andreaskerk Weurt

In het kader van het 125-jarig bestaan van de H. Andreaskerk in Weurt, verzorgt koor Our Choice een Decemberconcert. Dit vindt plaats op vrijdag 8 december a.s., 20u, in bovengenoemde kerk.

Lezing Vrouwen in de kunst

Afdrukken Afdrukken

vrouwen in de kunst kleinKunst is lange tijd gedomineerd door mannen. Toch waren er al vroeg ook vrouwen die kunst maakten. Vaak kwamen zij uit een familie van kunstenaars en/of hadden zij een vooruitstrevende vader die hen stimuleerde om werk van hun talent te maken.

Maar er waren ook vrouwen die dwars gezeten werden door hun familie en alle zeilen bij moesten zetten om hun hart te volgen de kunstrichting in.

Reserveren vanaf 03-11

Digitale workshops

Afdrukken Afdrukken

logo vvsb trnsp 100bibliotheekDe Bibliotheek Beuningen gaat de komende periode in samenwerking met de werkgroep Digitaal Steunpunt Ouderen (DSO) van onze vereniging een serie workshops verzorgen over diverse digitale onderwerpen. Alle workshops vinden plaats in De Lèghe Polder te Beuningen en zijn gratis. U bent van harte uitgenodigd om deze workshops bij te wonen.

Wilt u ook actief meedoen, neem dan uw tablet of smartphone mee.

5 daagse reis Zeeland

Afdrukken Afdrukken

5-daagse reis Zeeland – Aardenburg – 19 tot 23 juni 2023

vlag zeelandHet zit er weer op! Begonnen met inschrijvingen voor de reis in het vroege voorjaar, toen het een ijskoude regen- en vorsttijd was, kregen we nu wat we verdienden. Een stralende, zonnige, warme week met veel mooie excursies, een goede organisatie, een leuke chauffeur en vooral een gezelschap dat er zin in had.