kaartenIn 2023 zijn wij in de maanden September en Oktober gestart met het organiseren van éénmaal per maand een kaart avond voor leden van de VvSB. Voor deze avond kon men zich dan opgeven om een gezellige avond te komen kaarten. Op deze avonden hadden een aantal leden zich ingeschreven om te komen rikken of jokeren. Beide avonden waren zeer gezellig. Vanuit de deelnemers kwam dan ook de vraag of we in 2024 door konden gaan met deze kaartavonden in de Leghe Polder.

In overleg met het bestuur van de VvSB willen we dan ook vanaf vrijdagavond 16 februari weer gaan starten met éénmaal in de maand een kaartavond in de Schakel. De andere datums zijn vrijdagavond 15 maart en 19 april. De aanvangstijd is 19.00 uur tot 22.00 uur.

Op deze avonden hebben we dan de mogelijkheid om bij voldoende deelname te gaan rikken, Jokeren en/of klaverjassen.

De kosten voor deelname aan deze kaartavonden is € 3,50 per avond.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan één of meer kaartavonden geef je dan zo spoedig mogelijk op met naam, telefoonnummer en/of email-adres. Ook willen we graag weten welke soort kaartspel je wilt spelen, De opgave kan verstuurd worden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: Jan Linschoten 06 29598180.

Ook leden van de andere seniorenverenigingen uit Weurt, Winssen en Ewijk kunnen aan deze avonden deelnemen.

Wij hopen in ieder geval op een grote opkomst op de komende kaartavonden

Groeten

Cokkie Bonté en Jan Linschoten