Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Koersbal

Afdrukken Afdrukken

koersbalKoersbal 

Elke week wordt het koersbalspel gespeeld. Er is een onderlinge competitie die voor de nodige spanning moet zorgen. Toch is de sfeer prima en wordt er veel afgepraat, echt leuk om dit zelf een keer mee te maken en te blijven komen.

Walking Football

Afdrukken Afdrukken

walkingfootball

Walking Football

De dinsdagochtend is de vaste speelochtend op de velden bij Beuningse Boys, van 10.00 tot 12:00 uur. Na een warming-up zal er 2x een half uur met tussenpauze worden gespeeld.

Fit Tafeltennis

Afdrukken Afdrukken

fittafeltennisFitTafeltennis

Tafeltennis is bij uitstek ook een sport voor ouderen en een leuke manier om sociale contacten op te doen en tegelijkertijd je conditie op peil te houden. Je bepaalt zelf hoe actief je achter de tafel staat.

Je kunt als een jonge god naar voren en achteren springen, vanuit stand rustig een balletje overslaan en alles wat daartussen zit.

Fithockey

Afdrukken Afdrukken

fithockeyFithockey

Langzaam gaan we weer terug naar het oude normaal, zoals het zo mooi heet.
We mogen weer wat doen als senioren op het hockey veld.

Na maanden van bijna stil zitten zullen we de benen weer kunnen strekken. We hebben er zin in.

OldStars tennis

Afdrukken Afdrukken

oldstars

Game, set en… koffie!

Alle ouderen van de gemeente Beuningen, vanaf 60 jaar, die willen tennissen, maar niet meer als een hinde over de baan gaan, kunnen bij Tennisvereniging Ewijk kennismaken met OldStars tennis.
Met OldStars blijft u sociaal actief en in beweging! De rode draad van de OldStars formule is de positieve bijdrage van het verenigingsleven aan de levenskwaliteit van ouderen. Op weg naar een 100% oudervriendelijke sportomgeving! U kunt zich opgeven voor lessen, maar ook vrij spelen.

Bowlen

Afdrukken Afdrukken

bowlingBowlen

WIE O, WIE komt ons team versterken

We spelen in Nijmegen bij Bowlingcentrum Qlround op de eerste vrijdag van de maand, Heyendaalseweg 90 in Nijmegen.

De eerste consumptie is gratis. We spelen van 13:30 tot ongeveer 16:00. Einde van het jaar is er een prijsuitreiking met een hapje en drankje.

Heb je er ook zin in dan kun je je opgeven bij: Ine Willems 024 6776318

Jeu De Boules (of Petanque)

Afdrukken Afdrukken

jeudeboulesJeu de boules (of petanque)

Iedere donderdagmiddag spelen wij vanaf april t/m september buiten bij het Molenhuis van half 2 tot ongeveer half 5 en van oktober t/m maart binnen bij De Valkatties te Nijmegen.

Biljarten

Afdrukken Afdrukken

biljart

Biljartgroepen 

Vier middagen in de week, van maandag tot en met donderdag, zijn in de foyer van De Lèghe Polder biljartgroepen actief. De groepen spelen er met veel enthousiasme hun spel.