Contact: Joke van Lith-van de Boom, 06 248 238 04, secretariaat@seniorenbeuningen.nl

Digitaal Steunpunt Ouderen (DSO)

DSO samen met "Klik en Tik"

Naast de al vertrouwde ondersteuning aan huis is er ook een wekelijkse inloop in De Lèghe Polder, elke vrijdag  tussen 10:00 en 12.00 uur. Iedereen met een digitaal  probleem waarvoor thuishulp niet noodzakelijk is, is  daar van harte welkom. Alles vindt daar plaats onder de  verzamelnaam "Digitaal Café", waarbij er ook samenwerking is met "Klik en Tik" van de bieb; hulp bij het gebruik van de computer.

Ondersteuning aan huis
Albert en Hans verzorgen de bezoeken aan huis en lossen  in bijna alle gevallen de problemen met een PC, printer  of het netwerk op. Voor bezoek aan huis moet wel vooraf  een afspraak gemaakt worden via onderstaand formulier. De kosten hiervoor zijn vanaf 1 januari 2024 € 5,00 op basis van "No cure no pay" dus geen kosten als het probleem niet kan worden opgelost.

Het Digitaal Café
Is bedoeld om leden te helpen met  problemen waarbij de apparatuur kan worden meegebracht. De ondersteuners zien dat er behoefte is aan digitale  hulp die varieert van hulp bij het succesvol werken met  DigiD en andere applicaties tot werken met en advies  over apparatuur, zoals bijvoorbeeld het kiezen van een  mobiele telefoon, laptop of tablet. Soms geven zij alleen advies en soms verzorgen zij ter plekke de installatie en  leren ze bezoekers gebruik te maken van de vele digitale  mogelijkheden.

U vindt het Digitaal Café in de foyer van De Lèghe Polder.  Bezoek en hulp zijn kosteloos.  

Terug

   

Aanvraag Digitaal Steunpunt Ouderen

Hebt u een probleem met uw computer, telefoon of tablet? Neem dan middels onderstaand formulier contact met ons op. Wij proberen daarna zo snel mogelijk contact met u op te nemen.
Daarnaast zitten we elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur in De Lèghe Polder om uw problemen op te lossen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
 

Terug